انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم

اتحادیه اروپا خواستار ازسرگیری مذاکرات وین شد

سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا خواستار سرعت بخشیدن به روند مذاکرات رفع تحریم‌ها و از سرگیری اجرای توافق هسته‌ای شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۵ - ۲۱ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 12
کد خبر: ۱۴۲۱۸۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر پیتر استانو، سخنگوی مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا امروز (سه شنبه) ابراز امیدواری کرد این اتحادیه بتواند مذاکرات هسته‌ای با ایران را در اسرع وقت از سر بگیرد.

او در نشست با خبرنگاران در مقر اتحادیه اروپا در این خصوص گفت: تلاش‌های دیپلماتیک مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و تیم او در زمینه توافق هسته‌ای ایران ادامه دارد. ما امیدواریم که بتوانیم مذاکرات وین را در اسرع وقت از سر بگیریم، زیرا زمان به نفع ما نیست. ما باید خیلی سریع حرکت کنیم تا به اجرای کامل برجام بازگردیم.

در همین راستا منابع فرانسوی تایید کردند وزرای خارجه این کشور و قطر در خصوص برجام و ایران ناهاری کاری برگزار کرده و فرانسه از تلاش‌های قطر برای سرگیری مذاکرات قدردانی نموده است.

دور هشتم مذاکرات برای احیای توافق هسته ای ایران، پس از ماه ها وقفه و کارشکنی غربی ها و آمریکایی ها، مجددا روز سه شنبه در دوحه، پایتخت قطر آغاز شد و تا روز چهارشنبه ادامه داشت.

پس از پایان این مذاکرات وزارت خارجه آمریکا مدعی شکست مذاکرات دوحه برای احیای توافق هسته‌ای ایران موسوم به برجام شد و ادعا کرد واشنگتن از آن‌که نتوانسته علی‌رغم ابتکارات اتحادیه اروپا مذاکرات هسته‌ای را به سرانجام برساند ناامید شده‌است.

با این وجود خبرگزاری بلومبرگ چندی پیش اعلام کرد تلاش‌ها برای احیای توافق هسته‌ای ممکن است پس از تاریخ پیشنهادی آژانس بین المللی انرژی اتمی در ژوئیه ادامه یابد. مذاکرات ممکن است پس از سفر بایدن به منطقه در اواخر ماه جاری در دوحه از سرگرفته شود./باشگاه خبرنگاران

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۱
0
0
با سلام
بجای درخواست تضمین روی کاغذ و جنگ سر تضمینی کاغذی بی ارزش
در توافق جدید ی بند اضافه کنید

( "ایران می تواند ذخایر اورانیوم 60% و 20% خود و تجهیزات مرتبط را در محلی داخل سرزمین خود تحث نظارت آرژانس هسته ای پلمپ و حفظ نماید و در صورت خروج مجدد آمریکا از برجام از آنها مجددا" استفاده نماید" )

این میشه مکانیزم ماشه در دست ایران
پرطرفدارترین اخبار